ניקוי רעלים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram

מומלץ להימנע:
סמים, עישון, מתח, יתר מאמץ מיני, יתר מאמץ פיזי, כל סוגי הבשר, תבלינים חריפים, מזון מתועש, מזון המכיל חומרים משמרים, צבעי מאכל מלאכותיים, חומרי טעם וריח, חומר מייצב, מונו סודיום גלוטמאט, ממתיקים מלאכותיים, שימוש מוגזם בשמן, מנגו, בננה, אפרסמון, אלכוהול, קפאין, סוכר לבן ומשקה קל ודייאט,

מומלץ להוסיף:
ירקות: פטריות (שמפיניון, שיטאקי וכו´), אספרגוס, ברוקולי, דלעת, זוקיני, גזר, סלרי, כרוב, מלפפון, עגבניה, סלק, חסה, קולרבי, לפת, צנון, צנונית, נבטים, אצות ים.
פחמימות: דוחן, חיטה, גריסי פנינה, תירס, שעועית בצורת כליה.
סוגי לחם: שיפון, שאור, תירס, בירה, פריכיות אורז.
פירות: אבטיח, בננה, מילון, מנדרינה, תפוח עץ, אננס, תאנה, אגס, דובדבן, לונגאן, ליצ´י, תות שדה, רימון אדום כהה, תאנים כהות, שזיף אדום, פטל אדום, אפרסמון.
חלבון מן החי: דג לבנון.
תבלינים: מלח, מנטה, שן ארי, זעפרן, בצל, נענע, אגוז מוסקט.

מתיקה: סוכריות אקליפטוס
שתייה: מים, מיץ (תפוחים, ענבים, מנגו, פפאיה, אוכמניות, חמוציות),
תה לניקוי גוף: מיץ נבט חיטה, מיץ נבט שעורה (או גרין מגמה), תה שערות תירס.
שיטות בישול: בישול במים, שליקה, חליטה, אידוי, אפיה, מזון בטמפרטורת החדר

מעוניינת להתייעץ עם מטפלת

השאירי אימייל ואחזור אליך בהקדם